Στέλλα Τζανίνη, πρόεδρος ΣΕΔΑΠ: Δε «ζευγαριάζουμε» με το δήμαρχο αλλά με τους εργαζομένους

Να ξανασυστηθούμε με όλους και όλες που (κάνουν ότι) δεν μας ξέρουν καλά!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ) έχει αποδείξει έμπρακτα με την αγωνιστικότητά του, ότι είναι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, παλεύει, διεκδικεί, μάχεται για καλύτερες εργασιακές συνθήκες, για το δίκαιο και υποστηρίζει πάνω από όλα τους αδύναμους.

Γινόμαστε δυσάρεστοι, ενοχλητικοί στον εκάστοτε Δήμαρχο, γιατί ο καθένας εκ των πραγμάτων υποστηρίζει τα δικά του συμφέροντα, είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Μας τίμησαν τα μέλη μας με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπούμε, όπου έχω την ιδιαίτερη τιμή να είμαι πρόεδρος από το 2014 που κατέβηκα υποψήφια στις εκλογές. Μέσα σε αυτό το διάστημα, πετύχαμε μεγάλες νίκες, εμείς πρωτοστατήσαμε στον δίκαιο αγώνα για την μονιμοποίηση των επί χρόνια συμβασιούχων προσωρινών του άρθρου 82 (250 εργαζόμενοι πανελλαδικά). Τότε, δεν το πίστευε κανείς. Το πιστεύαμε όμως και το υποστηρίξαμε εμείς, γιατί ήταν το δίκαιο! Κι έγινε νόμος το 2017 όπου μονιμοποιήθηκαν οι συνάδελφοι.

Μόνο στα μέλη μας απολογούμαστε και δίνουμε αναφορά, και αυτοί μπορούν να μας κάνουν την οποιαδήποτε κριτική ώστε να λάβουν τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Όταν ο δήμαρχος μας πετάει «λάσπη στον ανεμιστήρα» , είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι κάνουμε σωστά την δουλειά μας και ότι δεν είμαστε εργοδοτικοί, ούτε διακοσμητικοί, σωματείο «σφραγίδα«.

Ο προηγούμενος φιλοσυριζαίος δήμαρχος που επί θητείας του το 2016 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάναμε 8ημερη κατάληψη στο Δήμο, μας αποκαλούσε «οι κομμουνιστές«. Ο τωρινός «εντεταλμένους» του προηγούμενου δημάρχου! Ας το καταλάβουν πια ότι είμαστε μόνο των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! Και δεν κάνουμε σε κανένα Δήμαρχο το χατίρι, ανεξάρτητα τι πολιτικές απόψεις έχει το 7μέλες.

Όσον αφορά κακεντρεχείς αναφορές- σχόλια δημοσιογράφου της αυλής του τωρινού δημάρχου: Πρώτον, δεν υποστηρίζουμε από θέμα αρχής συναδέλφους που καταδιώκουν άλλους συναδέλφους, διότι αυτό μας διαιρεί και ούτως ή άλλως δεν είναι αυτός ο ρόλος του σωματείου. Δεύτερον, είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους επιχορήγηση από το Δήμαρχο και εργοδότη μας, διότι αυτό θα σήμαινε ότι έχουμε δοσοληψίες αναμεταξύ μας και δεν έχουμε λάβει ούτε ένα ευρώ από το 2014 έως σήμερα, όχι για αρνιά ούτε για τσίχλες! Όποτε υπάρχει δυνατότητα από τις ετήσιες συνδρομές, δίνουμε δώρο επιταγές στα μέλη μας. Όχι ότι σας αφορά, αλλά στις αποφάσεις αυτές συμφωνούμε όλοι στο 7μελές.

Για αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πάψετε να πετάτε συκοφαντίες για το σωματείο, γιατί εκτίθεστε.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!


Για το ΣΕΔΑΠ
Η πρόεδρος
Στέλλα Τζανίνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ