Δήμος Διονύσου: Πυροβολισμοί στο αμαξοστάσιο, με νεκρό 55χρονο υπάλληλο του δήμου

Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, λίγο πριν τις 9 το πρωί. Νεκρός, κατά τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι ένας 55χρονος υπάλληλος του Δήμου Διονύσου (σ.σ.: προϊστάμενο Ύδρευσης), τον οποίο πλησίασε και πυροβόλησε από απόσταση αναπνοής και τρεις φορές στο κεφάλι ένας 77χρονος.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπική λεκτική διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών. Ο δράστης, με βάση τις μαρτυρίες, ζήτησε δει τον υπάλληλο και προϊστάμενο Ύδρευσης και τον κατηγόρησε για διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης στο σπίτι του, κάτι που αντέκρουσε ο νεκρός υπάλληλος, καθώς ήδη είχε ελεγχθεί και δεν υπήρχε τέτοιο φαινόμενο.

Ο δράστης, μετά την πράξη του, προσπάθησε να ξεφύγει, αμέσως μετά το έγκλημα, αλλά η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει.

Μιλώντας στο ergasianet.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου Δήμου Διονύσου, Μάριος Αφίδης, δήλωσε σοκαρισμένος από την εγκληματική ενέργεια και τον αποτροπιασμό του για το στυγνό έγκλημα. Εξέφρασε, τέλος, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του νεκρού εργαζομένου.

Τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του δολοφονημένου συναδέλφου εκφράζει και το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ