Πρωτιά με αυξημένα ποσοστά η «Ενωτική Συνεργασία» στον Σ.Ε.ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς

Εκλογές διεξήχθησαν, χθες, Πέμπτη 14 Μάρτη, στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, με την Ενωτική Συνεργασία (που στηρίχθηκε και από τις δυνάμεις του ΜΕΤΑ) όχι μόνον να επικρατεί αλλά και να αυξάνει κατά περίπου 25% τη δύναμή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν: 201

  • Έγκυρα 191:
  • Άκυρα – λευκά: 10

Έλαβαν:

  • Ενωτική Συνεργασία: 144 ψήφους (ποσοστό περίπου 77%) και 7 έδρες. Αύξησε τη δύναμή της κατά 2 έδρες, σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία.
  • ΔΑΣ (ΠΑΜΕ): 47 ψήφους (ποσοστό περίπου 23% και 2 έδρες.

Ο επανεκλεγείς και επικεφαλής της Ενωτικής Συνεργασίας, Νίκος Μπούρας, μιλώντας στο ergasianet.gr, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία, που διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, αλλά και εκείνους που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξη και την ενδυνάμωσαν. Υπογράμμισε, δε, πως «τα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που πραγματικά θέλουν οι εργαζόμενοι: ένα ταξικό σωματείο, προσανατολισμένο μέσα από τους αγώνες του και τις διεκδικήσεις του, στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, απέναντι σε κάθε κυβερνητική και εργοδοτική αυθαιρεσία, αλλά και προσανατολισμένο στα συμφέροντα των δημοτών μας, που θέλουν δημοτικές υπηρεσίες με δημόσιο χαρακτήρα, κι όχι δημοτικές υπηρεσίες βορά στους ιδιώτες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ