Δ. Αγίας Παρασκευής: Με παρέμβαση των Σωματείων, καμία απόλυση συμβασιούχου

Παρέμβαση έκαναν χθες τα δύο Σωματεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για το θέμα της μη απόλυσης των συμβασιούχων στο δήμο και την παραμονή τους στη δουλειά.

Όπως είπε, μιλώντας στο ergasianet.gr, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ), Στέλλα Τζανίνη, ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι δε θα γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου, «καθώς τα άτομα αυτά καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και δεν υπάρχει ουδείς για να τους αντικαταστήσει, στην περίπτωση που απολυθούν, με αποτέλεσμα υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα στις υπηρεσίες όπου εργάζονται».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 36 συμβασιούχους στην Καθαριότητα, αλλά και 3 εργάτες νεκροταφείου, 1 ηλεκτρολόγο αλλά και 10 καθαρίστριες εσωτερικού χώρου στο νομικό πρόσωπο του δήμου, τον ΠΑΟΔΑΠ.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα, δεν κάνουμε καμία έκπτωση στα δικαιώματά μας και απαντάμε σε αυτούς που μας θεωρούν αναλώσιμους με τον αγώνα μας. Θα συνεχίσουμε δυναμικά, στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και όλων όσοι τα εφαρμόζουν, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος», σημειώνει η Στ. Τζανίνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ