ΠΟΕ-ΟΤΑ: Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κανονικά – Όλοι δυναμικά στην απεργία της Πέμπτης 29/6

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που συνεδρίασε ύστερα από τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το πρωί. Ομόφωνα κατέληξε στη συνέχιση των κινητοποιήσεων, με αποκορύφωμα την πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 Ιούνη.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ απευθύνει πρόσκληση στα Συνδικάτα του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα να συμπαραταχθούν σ’ αυτόν τον αγώνα και να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια ημέρα στην Αθήνα, με συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24, πλ. Καραϊσκάκη).

Να σημειωθεί πως η ΑΔΕΔΥ έχει ήδη προαναγγείλει παναττική στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας για την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα των εργαζομένων, με τη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο της «έρευνας» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τα σκουπίδια της Αθήνας και την αναζήτηση των υπευθύνων στους κόλπους των εργαζομένων, και όχι στου Μαξίμου, να ζητεί τα στοιχεία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής, ώστε να απαγγελθούν κατηγορίες.

Σε λίγο αναλυτικά η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ