Εργαζόμενοι Θεσ/νίκης: Μπλόκαραν τα σχέδια του Μπουτάρη να δώσει την Καθαριότητα σε ιδιώτη

Στο ΣΜΑ Θεσσαλονίκης ήταν συγκεντρωμένοι από τις 7 το πρωί οι εργαζόμενοι και συμβασιούχοι του νομού, προκειμένου να μπλοκάρουν το διαγωνισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, για απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη της περισυλλογής των απορριμμάτων για τρεις ημέρες. «Οι εργαζόμενοι κατάφεραν και μπλόκαραν το διαγωνισμό και έβγαλαν εκτός του ΣΜΑ τους ιδιώτες και τους εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής», δήλωσε μιλώντας στο ergasianet.gr το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Μηνάς Μοναστηρίδης.

Στις 11 το πρωί, συμπλήρωσε, «ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης θα μεταβεί στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα απαιτήσει από το δήμαρχο να αποσύρει την πρότασή του για την ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτη».

«Εμείς», κατέληξε, «συνεχίζουμε κανονικά τις κινητοποιήσεις μας και δεν πιστεύουμε στις καλές προθέσεις δημάρχων και κυβέρνησης. Συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη δικαιώματα για όλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ