Δήμος Βύρωνα: Στις εκλογές ψηφίζουμε ΜΕΤΑ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Όλοι οι εργαζόμενοι κάτω από την ίδια «στέγη» με ίσα δικαιώματα.Το Σωματείο μας πρέπει να διεκδικεί το ίδιο για όλους τους εργαζόμενους και οι συνδικαλιστικοί μας εκπρόσωποι να παρεμβαίνουν στα εργασιακά προβλήματα ανιδιοτελώς χωρίς προσωπικό , παραταξιακό ή κομματικό συμφέρον. ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ .

Συνάδελφε , συναδέλφισσα ,

θέλουμε ένα σωματείο στον Δήμο μας όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από σχέση εργασίας με ίσα δικαιώματα χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις που θα συμβάλει στην ενότητα και θα σταματήσει τις αποσχιστικές τάσεις από τις τάξεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αν σας προβληματίζει η έως τώρα εικόνα του Σωματείου που έχει απομακρύνει τους συναδέλφους από τα κοινά, ελάτε να την αλλάξουμε.

Δεν θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε την δουλειά μας και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας χωρίς την συμμετοχή και την συσπείρωση γύρω από το Σωματείο.

Σωματείο όμως που θα διεκδικεί το ίδιο για όλους τους εργαζόμενους και οι συνδικαλιστικοί μας εκπρόσωποι θα παρεμβαίνουν στα εργασιακά προβλήματα ανιδιοτελώς χωρίς προσωπικό ή παραταξιακό συμφέρον.

Θέλουμε Σωματείο εργαζομένων, όχι τσιφλίκι που λειτουργεί με αυταρχισμό, ιδιοκτησιακή λογική και ηγεμονικές τάσεις.

Μπορούμε να πετύχουμε, η ελπίδα είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι και η τύχη είναι στα χέρια μας. Μόνο έτσι μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας .

Δώσε δύναμη στην ψήφο σου .

Στις εκλογές την Τετάρτη 24 Μάη στηρίζουμε , ενισχύουμε , ψηφίζουμε , ΜΕ.Τ.Α. Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα

Διεκδικούμε ,

Κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και τη μετατροπή των συμβάσεων όλων των εργαζομένων οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε Αορίστου Χρόνου (συμβασιούχοι καθαριότητας, εργαζόμενοι στα κοινωνικά προγράμματα ΒΣΣ, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠΜΕΑ, εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς, οι εργαζόμενοι από τους προσωρινούς πίνακες διαγωνισμών του ΑΣΕΠ).

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των υπηρεσιών των Δήμων.

Διασφάλιση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, και επέκταση και σε άλλες ειδικότητες και επαναφορά των τριών μισθολογικών κλιμακίων των εργαζομένων στα ΒΑΕ.

Επαναφορά του ωραρίου εργασίας από 40 στις 37,5 ώρες, με προοπτική τις 35 για να αντιμετωπιστεί και η ανεργία.

Διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, που θα τηρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας, καθώς και του παιδαγωγικού τους χαρακτήρα και δωρεάν εισαγωγή όλων χωρίς τροφεία κλπ.

Κανένας εργαζόμενος στους ΟΤΑ, ανεξάρτητα σχέσης εργασίας και φορέα απασχόλησης, καθώς και των εργαζομένων στην «κοινωφελή» εργασία, που θα αμείβεται λιγότερο ή θα εργάζεται περισσότερο απ’ όσα προβλέπονται στη ΣΣΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Διεκδικούμε , μόνιμη , σταθερή εργασία , αξιοπρεπείς αμοιβές και πλήρη δικαιώματα .

Οι εκλογές διεξάγονται στο Δημαρχείο από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα με Αστυνομική Ταυτότητα ή Βιβλιάριο Ασθενείας

βάλε στο Σωματείο μας εκπροσώπους εργαζομένων και όχι κομματικά φερέφωνα !!!

Δώσε δύναμη στην ψήφο σου !!!

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΜΕ.Τ.Α ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                             ΦΥΛΑΞΗ

ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΥΣΑ                                           ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ (ΣΟΥΛΑ)  ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΠΡΑΣΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                        ΦΥΛΑΞΗ

ΣΑΡΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                            ΠΡΑΣΙΝΟ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                ΦΥΛΑΞΗ

ΧΑΪΛΑΖΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ                                 ΚΑΘΑΡΙOΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ