ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παναττική Στάση Εργασίας – Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

poeota stasi dikastiria

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

(Από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της πρωινής βάρδιας)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – 12.00 μ.μ. – ΚΤΙΡΙΟ 8

Πολλές φορές κατά την περίοδο των μνημονιακών πολιτικών η εφαρμογή τους συνοδεύονταν από ενέργειες εκφοβισμού, τρομοκράτησης καιποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων.

Η Π.ΟΕ.-Ο.Τ.Α. από την πρώτη στιγμή εφαρμογής των Μνημονίων βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην περιθωριοποίηση και εξαθλίωση μεγάλων τμημάτων της Ελληνικής κοινωνίας. Ήταν και είναι η «ακίδα στο μάτι» σε όσους είχαν προεξοφλήσει των συνολική «υποταγή» των εργαζομένων σε όσα είχαν προαποφασίσει.

 Οι διώξεις για την συνδικαλιστική δράση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δεν έχουν σταματήσει ούτε και σήμερα, συνεχίζουν να σύρονται στα Δικαστήρια.

Την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ο πρώην Πρόεδρος και τα υπόλοιπα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010 δικάζονται από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών γιατί «παράνομα εισήλθαν… και διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας» στο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010.

Και οι διώξεις έχουν συνέχεια. Την ίδια ημέρα, ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, από το Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (για πέμπτη φορά) θα δικαστεί σύσσωμο το 35μελές Γενικό Συμβούλιο με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011, ενάντια στο «μαχαίρι» κατά 50% των μισθών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την προκήρυξη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της πρωινής βάρδιας και την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από το κτίριο 8 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 12.00 το μεσημέρι.

Στην κινητοποίηση καλούνται να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να σταλεί ηχηρό μαζικό μήνυμα πως οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται δεν υποτάσσονται, δεν πτοούνται από τις δικαστικές διώξεις.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Όπως και στο παρελθόν συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους προειδοποιώντας πως η «φάμπρικα» ποινικών διώξεων που συνεχίζεται δεν θα κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την αγωνιστικότητά τους!!!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

(Από τις 11.00 το πρωί έως τέλος της πρωινής βάρδιας)

και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12.00 μ.μ.

στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 8)

ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ

Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ