Τι λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων για το εργατικό ατύχημα που συνέβη

working-class-joes

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Νομού Χανίων σχετική με το εργατικό ατύχημα συναδέλφου – εργαζόμενου στο Δήμο Χανίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες, Τετάρτη 1/6/2016, το πρωί ένας συνάδελφός μας που εργάζεται στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χανίων είχε σοβαρό εργατικό ατύχημα έπειτα από βλάβη γερανοφόρου οχήματος.

               Πρώτα από όλα θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και την οικογένειά του και να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας δεσμεύεται ότι θα του παράσχει ηθική και όποια άλλη βοήθεια χρειαστεί.

           Με αφορμή το εξαιρετικά δυσάρεστο αυτό γεγονός, ΖΗΤΑΜΕ για άλλη μια φορά τον άμεσο έλεγχο όλων των μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου Χανίων και όλων των άλλων Δήμων του Νομού και την άμεση ακινητοποίησή τους σε περίπτωση που διαπιστωθούν προβλήματα (π.χ. κακή συντήρηση, φθαρμένα ελαστικά κλπ) έως ότου αυτά επιλυθούν.

               Επίσης, ΖΗΤΑΜΕ την άμεση διαλεύκανση των αιτιών του συγκεκριμένου ατυχήματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

               Ο Σύλλογός μας έχει θέσει επανειλημμένα και επιτακτικά τόσο το θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) τα οποία θα πρέπει να παρέχονται από τη Διοίκηση και να χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους, όσο και την ανάγκη ανανέωσης του στόλου των οχημάτων και μηχανημάτων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

        Η Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας

Αθηνά Γιαννουλάκη                Κώστας Αναστασάκης

 


 

 Διαβάστε επίσης Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Δήμο Χανίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ