ΠΟΕ-ΟΤΑ προς Δημοτική Αρχή Βόλου : Οι τακτικές φίμωσης ανήκουν στο παρελθόν

poe-ota-kinitopoiiseis

Με την ακόλουθη ανακοίνωση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει την αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Βόλου καθώς και την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και των αγώνων των εργαζομένων που χρησιμοποιεί, προκειμένου να επιβάλλει κλίμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης στους εργαζόμενους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνεχίζεται η εργολαβία ποινικών διώξεων και εκφοβισμού της Δημοτικής Αρχής Βόλου ενάντια σε όσους τολμούν να αντιδράσουν, σε όσους τολμούν να διαφωνήσουν και να κρίνουν τις ενέργειές της.

       Η συνδικαλιστική δράση στο Δήμο Βόλου, ποινικοποιείται με πειθαρχικές διώξεις και με μηνυτήριες αναφορές με μόνο στόχο την τρομοκράτηση του συνόλου των εργαζομένων.

Η μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της Προέδρου του Συλλόγου των Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου, είναι δείγμα της δημοκρατικής αντίληψης που διακατέχει την Διοίκηση του Δήμου Βόλου. Αντίληψη που δεν «ανέχεται» να υπάρχουν συνδικαλιστές και εργαζόμενοι που δεν θα υποκύπτουν στην αλαζονική συμπεριφορά τους, που δεν φιμώνονται, που έχουν ανάστημα και κρίνουν!!!

Τέτοιες συμπεριφορές δεν λυγίζουν τους εργαζόμενους, δεν τους φοβίζουν, δεν τους τρομοκρατούν.

Καταγγέλλουμε με κατηγορηματικό τρόποτην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης στο Δήμο Βόλου.

Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου έστω και την τελευταία στιγμή να ανακαλέσει τις διώξεις και να σεβαστεί το δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους, τουλάχιστον να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους.

Οι τακτικές φίμωσης ανήκουν στο παρελθόν… ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε έως τώρα!!!

Διαβάστε ακόμα : Με μηνυτήριες αναφορές επιχειρεί να χειραγωγήσει την συνδικαλιστική δράση η δημοτική αρχή Βόλου

ΜΕΤΑ ν. Μαγνησίας: Συμπαράσταση στο Σύλλογο ΟΤΑ του νομού και στη διωκόμενη πρόεδρό του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ