4 Νοέμβρη συμβολική κατάληψη των Δημαρχείων από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς

katalipsi meta

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – 07:00 – 10:00

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Στο πλαίσιο της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και ύστερα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή , ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς καλεί σε συμβολική κατάληψη των Δημαρχείων και των υπολοίπων δομών ( παιδικών σταθμών , αμαξοστασίων , Κ.Α.Π.Η. κτλ) των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας , από τις 7:00 έως τις 10:00 το πρωί.

 Το επόμενο χρονικό διάστημα η νέα καταιγίδα μνημονιακών μέτρων που θα φέρει για ψήφιση η συγκυβέρνηση, θα πρέπει για μια ακόμη φορά να μας βρει ενωμένους και αποφασιστικούς να διεκδικήσουμε… το αυτονόητο: τη δουλειά μας, τον μισθό μας, την σύνταξή μας, την υγειονομική μας περίθαλψη, το μέλλον των παιδιών μας… την ίδια τη ζωή μας!!!

Μπροστά στη νέα γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την ψήφιση των εφαρμοστικών Νόμων για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, στην κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α., στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α. αλλά και στη νέα φοροεπιδρομή, εμείς απαντάμε με το δυναμικό, ενωτικό αγώνα μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , τους ανέργους , τους αγρότες , καθώς και κάθε κοινωνική ομάδα που το επιθυμεί , να συστρατευθούμε για τον κοινό αγώνα απέναντι στις ισοπεδωτικές πολιτικές των μνημονίων.

Για την αξιοπρέπειά μας , για το μέλλον μας , για το μέλλον των παιδιών μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ           ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ