Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

agrotes kritis

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου οι αγρότες κατεβαίνουν στους δρόμους ενάντια στα νέα εξοντωτικά μνημονιακά μέτρα, που η εφαρμογή τους θα αποτελειώσει τον ήδη εξαθλιωμένο πρωτογενή τομέα.

Οι περισσότεροι από εμάς συνάδελφοι καταγόμαστε από γονείς αγρότες ή έχουμε αδέλφια ή φίλους αγρότες. Ακόμα και άμεση σχέση όμως να μην έχουμε, όλοι είμαστε εξαρτημένοι από τον αγροτικό τομέα για τη διατροφή μας και δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους ο αγώνας των αγροτών.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας, από όλους τους κλάδους της οικονομίας, να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ μας. Όλοι αποτελούμε κρίκους της ίδιας αλυσίδας όπου κάθε κρίκος εξαρτάται από τον άλλο. Μέχρι τώρα, κάθε κοινωνική ομάδα αντιμετώπιζε μόνη της την μνημονιακή λαίλαπα αφού το “διαίρει και βασίλευε” και ο κοινωνικός αυτοματισμός που χειρίζονται έντεχνα οι «σωτήρες» μας είχε πετύχει το σκοπό του. Έφτασε όμως η στιγμή να καταλάβουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας έμαθαν ότι μας χωρίζουν. Τα προβλήματα είναι κοινά. Και ο αγώνας ενάντια σ’ αυτά πρέπει να είναι κοινός. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα πρέπει να τρέξουμε όλοι .

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της χώρας, προϋπόθεση της οποίας είναι η αυτάρκεια, προκειμένου να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, να σταθούμε στα πόδια μας και να ξεφύγουμε από τα μνημόνια.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ’’

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΛΙΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ