Νεκρός βρέθηκε ο σχολικός φύλακας στο συγκρότημα του Φυτόκου Μαγνησίας

penthos2

Άσχημο παιχνίδι επεφύλαξε η μοίρα στον Άλκη Φοινικόπουλο, Σχολικό Φύλακα στο Φυτόκου Μαγνησίας. Ο άτυχος Σχολικός Φύλακας δεν πρόλαβε να χαρεί τη δικαίωση και την επαναπρόσληψη στη θέση εργασίας του, που αυταρχικά και βίαια του είχε στερήσει η προηγούμενη κυβέρνηση εφαρμόζοντας τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις και βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο σχολικό συγκρότημα που ήταν διορισμένος.

Η ιστοσελίδα e-thessalia.gr σχετικά αναφέρει:

 Νεκρός μέσα στο σχολικό συγκρότημα του Φυτόκου, όπου εργαζόταν ως σχολικός φύλακας, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ ο Άλκης Φοινικόπουλος, 60 ετών, ο οποίος είχε πρόσφατα επαναπροσληφθεί. Ο άτυχος άνδρας είχε βάρδια χθες από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, αλλά άργησε να επιστρέψει στο σπίτι και η οικογένειά του ανησύχησε. Η σύζυγός του επικοινώνησε μ” έναν συνάδελφό του και μαζί πήγαν στο σχολείο, όπου τον βρήκαν νεκρό σε μια καρέκλα. Ο θάνατός του αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε παθολογικά αίτια. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Ο Άλκης Φοινικόπουλος ήταν πατέρας δυο παιδιών και η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

«Καλό ταξίδι» στον άτυχο συνάδελφο, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ