ΑΝ.ΕΝ.Κ. Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: ο Αγώνας μας θα έχει συνέπεια

marousi

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Στα χρόνια που πέρασαν προσπαθήσαμε ως εργαζόμενοι να ανταποκριθούμε στις ευθύνες, υποχρεώσεις και καθήκοντα για τα οποία είχαμε δεσμευτεί .Σε καθημερινή βάση κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά θέματα. Η διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων στηρίχτηκε στην ειλικρίνεια, στην διαφάνεια και στην απόλυτη αξιοπιστία.

 

Οι παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης, η εγκατεστημένη πελατειακή λογική στην επίλυση υπηρεσιακών ζητημάτων, η αναξιοκρατία, η έλλειψη διαφάνειας, η γραφειοκρατία και η αδιαφορία για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των ανέργων είναι από τα κυριότερα ζητήματα που αντιμετωπίσαμε.

Υπήρχε και υπάρχει η βούληση για προσφορά από όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό την αυτοπροβολή τους και δεν υποκινούνται από δεσμεύσεις σε κομματικούς μηχανισμούς που δημιουργούν διαχωριστικές γραμμές.

Πιστεύουμε ότι στα συνδικαλιστικά όργανα πρέπει να εντάξουμε τη διαφορετικότητα των απόψεων, να αποδεχόμαστε το σχολιασμό και την κριτική των μελών με σκοπό τα όργανα να λειτουργούν καλύτερα, να είναι πιο παραγωγικά, να βελτιώνονται και να επιτυγχάνουν στο μεγαλύτερο βαθμό τους στόχους τους.

Χρέος των μελών που εκλέγονται στο Δ.Σ. του Σωματείου και της Ομοσπονδίας, αποτελεί η προσπάθεια σύγκλησης και η δημιουργία ενιαίου μετώπου όλων των εργαζομένων απέναντι στην αποδόμηση των Ο.Τ.Α. η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έρχεται να εκφράσει την αντίδρασή μας σε πολιτικές υποδούλωσης, εξαθλίωσης και κοινωνικής κατακρήμνισης.

Ο αγώνας για τον κλάδο και το συνάδελφο, είναι ο στόχος και η πρώτη μας προτεραιότητα, έναν συνάδελφο που τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσαν, του στέρησαν μισθό και κοινωνικές παροχές και τον απειλούν με παραπέρα εξαθλίωση.

Η Ανεργία η έλλειψη κοινωνικών και φαρμακευτικών παροχών, τα χαράτσια που αδειάζουν την τσέπη μας και καθιστούν την εκπλήρωση βασικών καθημερινών μας αναγκών σχεδόν αδύνατη, είναι μερικά από τα προβλήματα του σήμερα.

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον Δήμο μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό.

Πρέπει να είμαστε σύσσωμοι για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν, να έχουμε αυξημένη εγρήγορση και να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενάντια σε όλους αυτούς που έχουν αναλάβει να εκφυλίσουν τους αγώνες και να απαξιώσουν της δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ενισχύουμεστηρίζουμεψηφίζουμε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ