Καταγγελία της Α.Σ.Κ Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω

kokkini karta troika

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε την χτεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. με τη «Συνδικαλιστική Ανατροπή» (πρ. ΠΑΣΚΕ) συναδέλφου Σταμάτη Σταματόπουλου όπου υπέπεσε σε διπλό παράπτωμα.

Θεωρούμε ότι η άκρως συκοφαντική και δυσφημιστική συμπεριφορά είναι απαράδεκτη για εκλεγμένο μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο συνάδελφος,

       παραβίασε προκλητικά και αθέμιτα μαγνητοφωνώντας με δικό του μέσο προφορική συνομιλία μας χωρίς την ρητή συναίνεσή μας και

       συκοφαντώντας χαρακτήρισε συνολικά την παράταξη μας ( ΑΣΚ ΟΤΑ) ως φασίζουσα η οποία εφαρμόζει φασιστικές πρακτικές.

Εμείς ζητάμε ρητά και κατηγορηματικά ν΄ απαντηθεί αν αυτό εκφράζει συνολικά την παράταξη «Συνδικαλιστική Ανατροπή» (πρ. ΠΑΣΚΕ) ή όχι.

Επίσης ζητάμε από όλα τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίαση να αποφασίσουν και να απαντήσουν αν αποδέχονται αυτές τις λογικές ή τις απορρίπτουν.

Τα μέλη της ΑΣ-ΟΤΑ θεωρούν ηθική υποχρέωση τέτοια φαινόμενα να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά εν τη γενέσει τους από το συνδικαλιστικό κίνημα και να τα απορρίπτει.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια κατεύθυνση υπέρ των συμφερόντων των συναδέλφων που μας εξέλεξαν σ΄ αυτή την τιμητική θέση.

                                           ΑΣΚ ΟΤΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ / 19-3-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ