Έκοψε την πίτα της η Οργάνωση Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ

askathinas pita

Την Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2014 η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ εργαζομένων στο δήμο της Αθήνας σε μία σεμνή εκδήλωση με φαγητό και ποτό έκοψε την ετήσια πίτα της,  στα γραφεία της «Ανοιχτής Πόλης» όπου παραβρέθηκε πλήθος εργαζομένων – μελών της Οργάνωσης. 

Είναι γεγονός ότι η Γραμματεία της Οργάνωσης με επικεφαλής τον Κώστα Κορδόνη αποδείχτηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πετύχει η εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκούτας

Ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων και αυτών που τα εφαρμόζουν, καθώς και η ανασύνταξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που κατεδαφίζεται από τον νεοφιλελευθερισμό της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της πλειοψηφίας των αιρετών που στηρίζουν με την στάση τους αυτές τις πολιτικές, ήταν το κεντρικό μήνυμα που κυριάρχησε στην αίθουσα της εκδήλωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ