Κάλεσμα του συντονιστικού των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα

akoympame sto diplano mas

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους για συμμετοχή στο σημερινό (Σάββατο 19/10/2013) πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, αλλά και στην μαραθώνια πορεία των σχολικών φυλάκων της Θεσσαλονίκης, απευθύνει το συντονιστικό των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα, το οποίο πραγματοποίησε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε δελτίου τύπου που εξέδωσαν αναφέρεται: «Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο που είμαστε σε καθεστώς διαθεσιμότητας (καθηγητές, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, διοικητικοί Πανεπιστημίων, υπάλληλοι της κεντρικής διοίκησης) που πραγματοποιήσαμε ευρεία σύσκεψη την Πέμπτη 17/10/2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα Δρακόπουλου του Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφασίσαμε τα παρακάτω:

α) Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/10/2013 και ώρα 2.00 μ.μ. στα προπύλαια του Πανεπιστημίου.

β) Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στην πορεία των σχολικών φυλάκων από τον τύμβο του Μαραθώνα τη Δευτέρα 21/10/2013 στις 8.00 π.μ. προς την ΕΡΤ (Αγία Παρασκευή),

sxolfyl marathonas teliko

καθώς και στην πορεία της Τρίτης 22/10/2013 και ώρα 10 π.μ. από την Αγία Παρασκευή και στη συγκέντρωση για την υποδοχή της στο Σύνταγμα στις 12.30″.

Το συντονιστικό των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα περιλαμβάνει τους εξής:

Βασιλάκη Άννα

Κάραλη Αγγελική

Δραμασιώτη Ασπασία

Ζαχαριουδάκη Ελευθερία

Κατσούλη Δήμητρα

Κικάκης Νίκος

Κρασάκη Ζωή

Κωστοπούλου Δέσποινα

Μπακογιάννης Λεωνίδας

Μορφούλα Σοφία

Οικονόμου Γεωργία

Ποντίκας Στέργιος

Σπανού Δέσποινα

Σταθοπούλου Βασιλική

Τσιρώνη Γεωργία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ