ΣΥΡΙΖΑ: Υπερψήφισε την τροπολογία για την παράταση για το «Πρόγραμμα Βοήθειας στο Σπίτι»

syriza

Η «Γκεμπελίστικη» προπαγάνδα της μνημονιακής κυβέρνησης φαίνεται καλά κρατεί. Αυτό προκύπτει από την δήλωση διάψευσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζουν τις πληροφορίες για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση της τροπολογίας για συνέχιση του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι», που διαρρέουν κύκλοι του υπουργείου εργασίας, ως «ψευδείς, ανυπόστατες και κακοήθεις».

Στη δήλωση τους οι βουλευτές Δημήτρης Στρατούλης και Ευγενία Ουζουνίδου για την σημερινή ψηφοφορία  στη Βουλή για την παράταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», συγκεκριμένα αναφέρουν:

[Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως ψευδείς,   ανυπόστατες και κακοήθεις τις πληροφορίες που διαρρέει το Υπουργείο Εργασίας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή στην ψηφοφορία επί της τροπολογίας για την παράταση  του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ  υπερψήφισε με σαφή και ρητό τρόπο -και ο καθένας μπορεί να το βρει στα πρακτικά της Bουλής- το άρθρο 5 της τροπολογίας  828/6 για την παράταση για ένα χρόνο του προγράμματος,  αγωνίζεται επίμονα μήνες τώρα όχι μόνο για τη χρονική παράταση της εφαρμογής του αλλά, κυρίως, για την αναβάθμισή του και για τη σταθερότητα της εργασίας και της καταβολής των μισθών των εργαζομένων σε αυτό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ    26/09/2013]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ