ΠΟΕ-ΟΤΑ: οι απειλές και η γλώσσα …Συγγρού του δημάρχου Πειραιά στους εργαζόμενους, δεν περνάνε

vas gitakos

Ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καταγγέλει το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο για την απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά του στους εργαζόμενους του δήμου Πειραιά.

H Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου,  ο οποίος επέλεξε την ώρα που οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην μνημονιακή πολιτική εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να τους επιτεθεί με χυδαίες εκφράσεις.

Οι απειλές δε του κ. Μιχαλολιάκου και η γλώσσα… Συγγρού που χρησιμοποίησε κατά του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Βασίλη Γκιτάκου, σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποδεκτή, ενώ καταδεικνύει την αντιδημοκρατική νοοτροπία και συμπεριφορά του Δημάρχου Πειραιά.

Όσοι θεωρούν ότι τα εύκολα θύματα των αδιεξόδων που αναπόφευκτα δημιουργεί η μνημονιακή πολιτική της ύφεσης, της υπερφορολόγησης, των απολύσεων, της ανεργίας και πολλών άλλων δεινών είναι οι εργαζόμενοι κάνουν τεράστιο λάθος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος αντί να πρωτοστατεί σε επιθέσεις εναντίον εργαζομένων που αγωνίζονται για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, θα έπρεπε, αψηφώντας την κομματική του προέλευση και τις εξαρτήσεις που αυτή δημιουργεί, να ηγείται ως εκπρόσωπος ενός μεγάλου Δήμου στην προσπάθεια «διάσωσης» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από την πολιτική «οδοστρωτήρα» που η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικα εφαρμόζει!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ