Στον βωμό των συμφωνιών με την τρόικα στον πάγκο του χασάπη χιλιάδες συμβασιούχοι!

mpizas

Δήλωση του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ  Θωμά Μπιζά, στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr για τις απολύσεις των συμβασιούχων που προωθεί η συγκυβέρνηση.

«Με την απαίτηση μέχρι σήμερα το μεσημέρι 28/6/13 να έχουν σταλεί  στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  τα ονόματα του προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου του οποίου οι συμβάσεις έχουν λήξει  και εξακολουθούν να εργάζονται σε εκτέλεση προσωρινών διαταγών  και  αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων,  η κυβέρνηση βάζει στον πάγκο του χασάπη χιλιάδες εργαζόμενους.

Η «ευνομούμενη πολιτεία» και το «σοβαρό κράτος δικαίου» ετοιμάζονται να στείλουν στην ανεργία 6.000 συμβασιούχους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (με το πρόσχημα των καθυστερήσεων στην έκδοση των δικαστικών αποφάσεων) επειδή θέλουν να παρουσιάσουν «έργο στον τομέα των απολύσεων» στους αξιωματούχους της τρόικα.

Δημιουργούν χιλιάδες ανθρώπινα δράματα .

Κλείνουν σπίτια και καταστρέφουν ζωές για να αποδείξουν πως τηρούν τις συμφωνίες τους για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο.

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να τα μαζέψει και να φύγει τώρα.  Όσο παραμένει τόσο τα ανθρώπινα δράματα θα πολλαπλασιάζονται.»

Θωμάς Μπιζάς μέλος της Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ