Σημαντική άνοδος της Αυτόνομης Παρέμβασης στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών

ap eka

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΑ ΣΤΟ 28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Μετά την ολοκλήρωση του 28ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας τα συμπεράσματα είναι σαφή. Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑ είναι ο μεγάλος νικητής της εκλογικής διαδικασίας, καταγράφοντας σημαντική αύξηση των δυνάμεών της.

Έχοντας να αντιμετωπίσει την αλλοίωση των συσχετισμών στις διαδικασίες του συνεδρίου από την ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) που έκοψε αυθαίρετα τρία σωματεία και 18 αντιπροσώπους σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΣΚΕ ΕΚΑ (Παναγόπουλος) και την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι ουσιαστικά δεύτερη δύναμη με 216 ψήφους (15,26%) και 5 έδρες και μόνο τυπικά τρίτη με 5 ψήφους διαφορά από την ΠΑΣΚΕ ΕΚΑ.

Είναι σαφές ότι η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι η μόνη δύναμη που κατέγραψε τέτοια αύξηση, τόσο σε απόλυτο αριθμό ψήφων (+65) και ποσοστό (+6%) όσο και σε αριθμό εδρών (+2). Είναι σαφές ότι η αυτή η άνοδος της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ με τους αγώνες, τις προτάσεις και τις πρακτικές της εκφράζει εμφατικά την ανάγκη για ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος και οργάνωση μαζικών εργατικών αγώνων με ορίζοντα την ανατροπή των Μνημονίων και των υποστηρικτών τους.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ