Δελτίο Τύπου της ΑΣΚ εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα

afisa virona

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Την Δευτέρα το πρωί, και αφού οι καταστάσεις των υποψηφίων είχαν τοιχοκολληθεί, κάποιοι συνάδελφοι πληροφορήθηκαν έκπληκτοι ότι  ήταν υποψήφιοι εν αγνοία τους,  με τον συνδυασμό ΕΣΠΕ-ΠΑΣΚΕ! Έπειτα, δύο “υποψήφιοι” προσκόμισαν στην εφορευτική επιτροπή υπεύθυνη δήλωση κατά την οποία δηλώνουν ότι δεν είναι υποψήφιοι και απαιτούν την αφαίρεση τους από το ψηφοδέλτιο της συγκεκριμένης παράταξης.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η επιτροπή κάλεσε εχθές τις παρατάξεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Εκεί λοιπόν αντικρίσαμε ένα απίστευτο φαινόμενο! Ο μεν εκπρόσωπος της παράταξης ΕΣΠΕ-ΠΑΣΚΕ δεν προσπάθησε καν να δικαιολογήσει την κατάσταση, αλλά μας απείλησε, ότι θα μας καταγγείλει αν του “ρίξουμε λάσπη”, βάζοντας τις άλλες παρατάξεις στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Παρ’ όλα αυτά, οι άλλες δύο παρατάξεις προτίμησαν τον δρόμο της συγκάλυψης, “να κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε” για να μην διαταράξουμε την διαδικασία των εκλογών.

Οι συνάδελφοι λοιπόν θα κληθούν να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους για τα επόμενα δύο χρόνια και εξαπατώνται για ακόμη μια φορά στο όνομα της αναγκαιότητας να υπάρχει μια τρίτη παράταξη για να εξυπηρετούνται τα “μικρό- παραταξιακά” τους συμφέροντα. Εμείς καταγγέλλουμε και αυτούς που σας εξαπατούν, αλλά και αυτούς που σας χρησιμοποιούν.

Στις εκλογές της Πέμπτης έχετε τρείς επιλογές

• ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.

• ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

• ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ  ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Η επιλογή είναι δική σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ