Η ΠΟΕ – ΟΤΑ συμμετέχει στην στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την υγεία

sigkentrosi yp ygeias

Τη συμμετοχή της στην τρίωρη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 κάνει γνωστή με ανακοίνωση της η ΠΟΕ – ΟΤΑ, προκειμένου οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη διάλυση του δημόσιου συστήματος  υγείας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συμμετέχει στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας.
Η Στάση Εργασίας αφορά όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ. της Περιφέρειας Αττικής.

Για τους υπόλοιπους Νομούς η Στάση Εργασίας ισχύει εφόσον έχουν προγραμματισθεί-οργανωθεί Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η κινητοποίηση (ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) πραγματοποιείται προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο των παραπάνω περιοχών να συμμετέχουν στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για την υπεράσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και την αποτροπή κάθε προσπάθειας που οδηγεί στην συγχώνευση, κατάργηση Νοσοκομείων κ.λπ. που μοναδικό στόχο έχουν την αποδυνάμωση σταδιακά της υγείας με τελικό σκοπό την πλήρη διάλυσή της.

Γι’ αυτό, καλούνται ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τα Ν.Π.Δ.Δ. στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, να συμμετέχουν στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που διοργανώνεται από τους φορείς των εργαζομένων στην Υγεία, στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17 – Αθήνα) και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην Πλατεία Συντάγματος.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

Η ανακοίνωση  της ΑΔΕΔΥ για 3ωρη στάση εργασίας στις 31 Ιανουαριόυ 2013 ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ