Θ. Μπιζάς : Με καθυστέρηση μίλησε η ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ για τον ρόλο της ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στον ΕΔΣΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ –ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Θωμά Μπιζά στην ανακοίνωση τηςΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ.

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ μίλησε δημόσια και επώνυμα για τον ρόλο του προέδρου του σωματείου ΕΔΣΝΑ Γ. Ζαχαρόπουλου και της παράταξης ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.  

Τώρα αν αυτό έγινε κάτω από την πίεση των ανακοινώσεων της ΑΣΚ-ΟΤΑ που καταγγέλει δημόσια  την απεργοσπαστικό ρόλο του Ζαχαρόπουλου, αυτό  έχει δευτερεύουσα σημασία.


Βέβαια η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ φρόντισε να αφήσει και υπαινιγμούς στην ανακοίνωση της για την στάση των άλλων δυνάμεων στον ΕΔΣΝΑ.

Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Ο Ζαχαρόπουλος είναι πρόεδρος με την ψήφο και την ανοχή του ΠΑΜΕ. Και από την πρόταση μομφής που εμείς κάναμε το  ΠΑΜΕ τον ξελάσπωσε.

Σε ότι με αφορά είχα κατέβει σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον Ζαχαρόπουλο πριν από  5 χρόνια για  το συνέδριο των Χανιών. Στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης όμως τον Απρίλιο του 2012 ο εν λόγω πρόεδρος ήταν στις αίθουσες της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ. Αυτά για την ιστορία.

Εμείς κρατάμε πάντως ως θετική την έστω και καθυστερημένα δημόσια καταγγελία της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ για τον απεργοσπαστικό ρόλο του Ζαχαρόπουλου.

Πρέπει όμως να υπενθυμίσουμε στην ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ πως εμείς στην ανακοίνωση μας πρωτίστως καταγγέλλουμε τον περιφερειάρχη και πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό για την χρησιμοποίηση του περί  ου ο λόγος απεργοσπάστη. Η ΠΑΣΚΕ για αυτό δεν λέει κουβέντα.

Δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε γιατί διέφυγε της προσοχής των συντακτών της ανακοίνωσης της ΠΑΣΚΕ ή υπάρχει άλλος λόγος.

Θέλουμε να πιστεύουμε το πρώτο. Πως στην προσπάθεια τους να γράψουν κάτι για να χρεώσουν στην ΑΣΚ-ΟΤΑ, διέφυγε της προσοχής τους.

Ας είναι. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Αθήνα 3-12-2012
Μπιζάς Θωμάς.
Μέλος της Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η καταγγελία της ΑΣΚ – ΟΤΑ για τον περιφερειάρχη και πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ κ. Γ. Σγουρό ΕΔΩ

Η απάντηση της ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ στην ΑΣΚ – ΟΤΑ ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ