Πρωινό mega Σαββατοκύριακο για την ΠΟΕ – ΟΤΑ

ask mega

Σήμερα το πρωί του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου 2012 εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης έκαναν το δικό τους MEGA πρωινό Σαββατοκύριακου στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού.

Διαμαρτυρόμενοι για τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος της εκπομπής κ. Μ. Αναγνωστάκης για τους «σκουπιδιάρηδες» όπως απαξιωτικά είχε αποκαλέσει τους εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι θέλουν 10 ευρώ για πάρουν τα σκουπίδια από τα σπίτια, όπως χαρακτηριστικά λασπολόγησε.

Οι δυνάμεις καταστολής έκαναν για άλλη μια φορά «αισθητή» την παρουσία τους.

Στην σημερινή εκπομπή παρά του ότι προσπάθησε να ανασκευάσει τους σχολιασμούς του, μάλλον δεν έπεισε κανένα εργαζόμενο.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, όπως και ο συμπαρουσιαστής του στην εκπομπή του «μεγάλου» καναλιού, αλλά και άλλοι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι του ίδιου ή άλλων ΜΜΕ,  βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από μεγαλοεργολάβους καναλάρχες και εκπρόσωπους του κεφαλαίου.

Το έργο που έχουν αναλάβει είναι να κατασυκοφαντήσουν και να απαξιώσουν στα μάτια της κοινωνίας τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο δημόσιο τομέα.

Με τον κοινωνικό αυτοματισμό που εφαρμόζουν  θεωρούν ότι θα  κερδίσουν την αποδοχή της κοινής γνώμης στη λεηλασία και το ξεπούλημα των υπηρεσιών των δήμων και του δημόσιου τομέα και πλούτου.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ συνεχίζει τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις ενάντια στη διαθεσιμότητα – απολύσεις και στα εξοντωτικά για τους εργαζόμενους μέτρα του 3ου μνημονίου.

Μεθαύριο Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο έκτακτο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Μεγ. Αλεξάνδρου 2 – Αθήνα) στις 10:00 π.μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ