ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. : «απελευθέρωση και παύση κάθε δίωξης στους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης»

silipseis

Με χτεσινή (16/11/2012) ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ καταδικάζει τις συλλήψεις και ζητά την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων της Θεσσαλονίκης και την παύση κάθε δίωξης, ενώ καταγγέλλει την τρικομματική συγκυβέρνηση ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά αντιμετωπίζοντας τον δοκιμαζόμενος λαό με ακραία καταστολή.


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις συλλήψεις συνδικαλιστών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ (16/11/2012)

Σε μια περίοδο που ολόκληρη η κοινωνία δοκιμάζεται και η αγανάκτηση του κόσμου βρίσκεται στο ζενίθ,  η κυβέρνηση  αποφασίζει να σταθεί απέναντι σε όποιον αντιστέκεται, σε όποιον διαμαρτύρεται, σε όποιον παλεύει για την υπεράσπιση των στοιχειωδών δικαιωμάτων του.

Σήμερα, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν συνδικαλιστές που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία των εργαζομένων στους  ΟΤΑ, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Καταδικάζουμε τις προκλητικές συλλήψεις και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους και την παύση κάθε δίωξης εις βάρος τους.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να αντιμετωπίζει με ακραία καταστολή το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
To Γραφείο Τύπο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ