Μας φοβήθηκε το μάτι τους και τα γυρίζουν οι δήμαρχοι

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Για την άτακτη υποχώρηση της Κ.Ε.Δ.Ε. στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012.
Κάλεσμα στους Συλλόγους – Μέλη της για την ανάληψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών (καταλήψεις – συγκεντρώσεις – πορείες κ.λπ.) και την ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα της συγκυβέρνησης που οδηγούν την τοπική αυτοδιοίκηση στην οικονομική κατάρρευση.

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1067

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
… ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ…!!!

Με εγκύκλιο που η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας εξέδωσε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 δίνει «οδηγίες προς ναυτιλομένους», εκθέτοντας ουσιαστικά όσους αιρετούς πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στο συνδικαλιστικό τους όργανο.

Αντί να κλιμακώσουν την αντίδρασή τους ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης που ουσιαστικά διαλύει (σύμφωνα και με δικές τους δηλώσεις) την Τοπική Αυτοδιοίκηση οπισθοχωρούν… ατάκτως !!!
Η κατά τα άλλα «δυναμικές κινητοποιήσεις» μετατράπηκαν σε διαδικασία ελέγχου και μαντρώματος των εργαζομένων που δυναμικά συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Αν κάποιοι αποφάσισαν να «ξεπουλήσουν» τους Δήμους ας το δηλώσουν. Ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Και η ευθύνη της σημερινής ηγεσίας της Κ.Ε.Δ.Ε. είναι καθοριστική για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αντί να οργανώσουν την διαμαρτυρία των ούτως ή άλλως εξαντλημένων τοπικών κοινωνιών ενάντια σε όσους προωθούν το ξεπούλημα των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών, επιλέγουν να κρατήσουν «εσώκλειστους» τους εργαζόμενους χωρίς να εξυπηρετούν το Δημότη …τιμωρώντας ποιόν;  Προστατεύοντας ποιους; Τα προβλήματα είναι τόσα μεγάλα που αναγκαστικά θα ξεχωρίσει «Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ» !!! Εμείς απλά ανυπομονούμε…

Σε όσους Δήμους οι αιρετοί δεν επιτρέψουν στους εργαζόμενους να διαδηλώσουν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, καλούμε τους συλλόγους-μέλη μας να προχωρήσουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες, όπως καταλήψεις, συγκεντρώσεις ενημέρωσης των εργαζομένων και δημοτών για τις επιπτώσεις των μέτρων στους πολίτες και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση σε μορφή Word ΕΔΩ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ