Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά συνδικαλιστή σε βάρος συναδέλφου

knife

Με αφορμή την παρακάτω καταγγελία της συναδέλφου από τον Δήμο Δέλτα, η οποία δέχτηκε φραστική επίθεση με ύβρεις, προσβλητικές εκφράσεις και απειλές από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Δέλτα πρέπει να διευκρινίσουμε τα εξής.

Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι συνδικαλιστές ότι τους νόμους και τις ερμηνευτικές τους δεν τις βγάζει κανένας διοικητικός υπάλληλος, Διευθυντής ή Προϊστάμενος.

Επίσης πρέπει να καταλάβουν οι ίδιοι συνδικαλιστές ότι η εξαίρεση μεγάλου αριθμού εργαζομένων από το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας δεν είναι πεδίο ρουσφετολογικής εκδούλευσης, αντίθετα είναι πεδίο συνδικαλιστικής διεκδίκησης προς την κεντρική εξουσία για την αποκατάσταση των αδικιών που επιφέρει η υπουργική απόφαση καταβολής του επιδόματος σε βάρος πολλών κατηγοριών ειδικοτήτων εργαζομένων στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι απειλές, οι ύβρεις και οι τραμπουκισμοί από συνδικαλιστές σε συναδέλφους και σε υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να εκμαιεύσουν την υπογραφή τους για να βολέψουν «ημέτερους» δεν αποτελεί συνδικαλιστική πράξη και είναι απολύτως ανεπίτρεπτη και κατακριτέα.

Τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν το σ.κ. , μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω, σε καταστάσεις που το ίδιο το σ.κ έχει καταδικάσει.

Σίνδος 8/8/2012

ΠΡΟΣ : Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δέλτα
             
Κοιν. Δήμαρχο Δήμου Δέλτα      

ΘΕΜΑ: Καταγγελία για ανάρμοστη και απειλητική συμπεριφορά του Αντιπροέδρου   
Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δέλτα, προς το πρόσωπό μου          

Σας ενημερώνω ότι στις 7-8-2012, το πρωί κατά τις 9.30 π.μ., προσήλθαν στην Τεχνική Υπηρεσία οι υπάλληλοι Γραδούλας και Κατσαγωνίδης και με απειλητικό και αυταρχικό τρόπο ο υπάλληλος Γραδούλας μου ζήτησε να εκδώσω (εκείνη τη στιγμή και μπροστά του) μια αναδρομική βεβαίωση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας για τον Κατσαγωνίδη.
Να σημειώσω ότι ανάλογες βεβαιώσεις έχω εκδώσει για όλους τους υπαλλήλους που έφεραν τα κατάλληλα δικαιολογητικά.   
Θέλω να καταγγείλω στο σύλλογό σας την απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου υπαλλήλου – Αντιπροέδρου Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δέλτα ο οποίος στο τέλος, μετά την φασαρία που δημιούργησε στο χώρο της Τεχνικής Υπηρεσίας, με υποτιμητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου έφυγε λέγοντάς μου απειλητικά «αν δεν το δώσεις το χαρτί μέχρι τέλος βδομάδας θα δεις τι θα πάθεις»
Επειδή όλα το παραπάνω με προσβάλλουν σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος.
Όλα τα προαναφερόμενα έγιναν παρουσία των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για την επιβεβαίωση των λεγομένων.  

Με τιμή
ΜΑΚΝΕΑ ΚΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ