Δημοτικός Αστυνόμος Έκλεβε βενζίνη!

police

Σχόλιο της Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.

Απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Το σ.κ δεν πρέπει να δίχνει καμία ανοχή σε τέτοιες πράξεις που αμαυρώνουν την εικόνα των εργαζομένων στην κοινωνία.

Εμείς θέλουμε εργαζόμενους που θα υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον, θα υπηρετούν την κοινωνία και θα αγωνίζονται για την υπεράσπιση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ

Συνελήφθη από την Αστυνομία ο ένας εκ των δύο διευθυντών της Δημοτικής Αστυνομίας  Αμαρουσίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι έβαζε βενζίνη σε μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, χρεώνοντας… ακινητοποιημένη υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για υπεξαίρεση στην Υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση-νόθευση και παράβαση καθήκοντος, ενώ, όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, παρανομούσε τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2011.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, τη στιγμή που εφοδίαζε με καύσιμα τη μοτοσικλέτα του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία εντολή χορήγησης καυσίμου από το Γραφείο Κίνησης του Δήμου, μία απόδειξη από το πρατήριο για τα καύσιμα που είχε βάλει και μία εκτύπωση του πρατηρίου, στην οποία αναγράφονται τα λίτρα καυσίμου που έβαλε και η αξία που αντιστοιχεί σε αυτά.

Πηγή:Αμαρυσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ