Επίσκεψη συνδικαλιστών στις εγκαταστάστασεις του ALTER

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δικτύου Συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.

Μαζική αντιπροσωπεία από 80 συνδικαλιστικά στελέχη και νεολαία επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ALTER και συναντήθηκαν με το συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των συντακτών Γιώργο Φιλιππάκη και με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των υπολοίπων εργαζομένων Θοδωρή Χορτάτο, Λευτέρη Καρπαθάκη, Νίκο Σπυρέα.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του ALTER, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 10/11/2011 και τους επισήμανε ότι ο δικός τους αγώνας αποτελεί πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης για πολλούς εργαζόμενους.

Ακόμα ότι ο αγώνας τους στέλνει δυνατά σήματα και αφήνει τα ίχνη του στην ιστορία ως μία οργανωμένη, αποφασιστική και δυνατή αντίσταση απέναντι στην αυθαιρεσία των εργοδοτών.

Η  αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί στο σύνολο των μέτρων αλληλεγγύης και βοήθειας, που μας ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Τέλος καλούμε όλους τούς εργαζόμενους, σωματεία, δευτεροβά θμιες οργανώσεις να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στους απεργούς του ALTER με συγκέντρωση τροφίμων, αποφάσεις συμπαράστασης των Διοικητικών Συμβουλίων, με την παρουσία τους στη συναυλία, που οργανώνεται στις 18 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου και με τη συμμετοχή μας στην Παναττική απεργία στις 17 Ιανουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ